VERBETEREN DE TOEGANKELIJKHEID VAN UW LOCATIE

VERLAAG UW ONDERHOUDSKOSTEN

Halfverharding Paden

Halfverhardingen geven uw omgeving een natuurlijke uitstraling en zijn een financieel aantrekkelijk alternatief voor asfalt en bestrating. Ze verbeteren niet alleen de toegankelijkheid van uw park, maar verlagen ook de onderhoudskosten. In de recreatiemarkt is veel keuze aan halfverharding paden. Hieronder vindt u het totaalpakket aan halfverharding paden waaruit u kunt kiezen voor uw omgeving!

Avatar
BMX-baan met Graustabiel
Avatar
Quarzitische Grauwacke Flachkorn 0/12 mm
Avatar
Dolomietsplit 0/10 mm

Een breed aanbod aan halfverhardingen

De Beijer Bouwgrondstoffen BV biedt een breed palet halfverhardingen aan met verschillende eigenschappen. Wij zoeken de verharding die het meest geschikt is voor uw situatie.

Aanbod in halfverharding paden:

Graustabiel 0/12 mm

Grautabiel is een hydraulische gebonden halfverharding die met name voor zwaardere toepassingen zeer geschikt is. Het product wordt o.a. toegepast als parkeerplaatsverharding, zandwegverbetering, fietspad en wandelpad. Het materiaal heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en zorgt ervoor dat er minder onkruid groeit. Graustabiel is naast de standaard uitvoering verkrijgbaar in 3 andere kleuren: Rood, Grijs, Geel. Lees meer >>

Download productinformatie

Quarzitische Grauwacke Flachkorn 0/12 mm

Misschien wel de bekendste in ons halfverhardingen aanbod is de Quarzitische Grauwacke Flachkorn 0/12 mm. Het is een 100% natuurlijke halfverharding die goede hechtende eigenschappen heeft. Door platte stukjes steen ontstaat er na verdichting een stevige constructie waarover gemakkelijk met een rolstoel, rollator, fiets gereden of gewandeld kan worden. Het materiaal is geel/rood genuanceerd. Lees meer >>

Download productinformatie

Nobre Cál

Nobre Cál is een fijnkorrelig breekmateriaal dat zeer geschikt is voor halfverharding paden. Het materiaal is afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente en het heeft een hoog gehalte calciumcarbonaat. Nobre Cál halfverharding kent vele toepassingen en wordt geleverd en verwerkt zonder enige toevoegingen. Bij juiste verwerking krijgen onkruid en algvorming geen kans en is chemische verdelging van onkruid niet meer nodig.

Download productinformatie

Gravier d’Or 0/5 mm

Gravier d’Or is een geel/beige milieuvriendelijke halfverharding die een natuurlijke hydraulische verhardende werking in zich heeft. Dat wil zeggen dat het zonder toevoeging van een chemisch bindmiddel verhard. Éen van de meest opmerkelijke eigenschappen van Gravier d’Or is het vermogen te hechten en te verharden als gevolg van een reactie met CO2 en regenwater. Dit is het gevolg van een natuurlijke reactie waarbij één van de componenten van Gravier d’Or (magnesiumcarbonaat MgCO3) oplost en opnieuw kristalliseert.

Download productinformatie

Dolomietsplit 0/10 mm

Dolomietsplit is een halfverharding met een mooie natuurlijke en gele uitstraling. Dolomietsplit is een ongebonden steenmengsel dat na verdichting ideaal geschikt is voor onder andere, wandel- en fietspaden of bijvoorbeeld golf- of jeu des boules banen. Het materiaal is te vergelijken met Gralux. Bekijk hier een aantal foto’s van een referentieproject >>

Parkgoud 0/8 mm

Parkgoud is een gele ongebonden halfverharding met een natuurlijke uitstraling. Deze dolomietverharding smeert minder dan andere ongebonden halfverhardingen in natte perioden en heeft de mooiste kleur van alle gele halfverhardingen. Vraag vrijblijvend een monster aan bij het verkoopteam.

Noors Graniet Grijs 0/8 mm

Noors graniet is een ongebonden halfverharding met een antraciete uitstraling. Het materiaal wordt zeer hard en is eenvoudig aan te brengen. Noors graniet grijs is prima geschikt voor wandel- en fietsverkeer.

HanseGrand

HanseGrand staat voor speciaal ontwikkelde, hydraulisch- en halfgebonden halfverhardingen met uitstekende eigenschappen. Mengsels van 100% natuurlijke grondstoffen, zoals hoogwaardige splitten, kiezels en speciaal zanden, maar zonder extra toevoegingen van kalk en/of leem. In een nat seizoen zullen de mengsels daardoor niet verweken.

Schelpen verharding

Naast bovengenoemde verhardingen hebben wij ook gewassen schelpen. Er zijn in ons assortiment 2 soorten, namelijk gebroken schelpen (bruin) en schone schelpen (blauw).

Andere leverbare verhardingen

– Schots Graniet 0/5 mm
– Gravier d’ Or 0/15 mm
– Gralux 0/10 mm
– Duomix 0/8 mm
– Kleischelpen
– Stabilizer
– Stolgrind
– Leemgrind
– Bestone
– Gred d’ Hautrage

Pluspunten van halfverharding paden:
• Verbeterde toegankelijkheid van uw park of natuurgebied
• Relatief lage aanschafwaarde
• Natuurlijke uitstraling
• Makkelijk te onderhouden en herstellen