toonaangevend in productie

handel en logistiek

De Beijer Groep BV

De Beijer Groep BV, gevestigd in Dodewaard, levert al meer dan zestig jaar een breed assortiment grondstoffen voor de weg- en waterbouw, de betonindustrie, de recreatiemarkt, de park- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie. Zij werkt daarbij nauw samen met de andere dochterondernemingen van de Beijer Groep BV, waaronder eigen productiebedrijven, scheepstransport, op- en overslag locaties in Nederland en Duitsland en transport per as. Door de intensieve samenwerking met andere ondernemingen binnen de groep kunnen we efficiënt leveren. Onze klanten krijgen van ons een totaalpakket van advisering bij de keuze en toepassing van grondstoffen tot aan de tijdige levering op plaats van bestemming.

Avatar
De Beijer Bouwgrondstoffen BV
Avatar
De Beijer Logistiek BV
Avatar
Watertransport de Beijer BV

De Beijer Bouwgrondstoffen BV

De Beijer Bouwgrondstoffen BV verzorgt de exclusieve verkoop van Quarzitische Grauwacke in Nederland. We vertegenwoordigen diverse grondstofleveranciers uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Op het terrein in Dodewaard met een oppervlakte van ca. 9 ha. beschikken wij over laad-, los- en overslagfaciliteiten aan een grootscheeps vaarwater. Hier kunnen we diverse grondstoffen opslaan en gedeeltelijk bewerken voor onze klanten, zoals het breken en zeven van de producten. Voor diverse klanten verzorgen wij het voorraadbeheer. Het assortiment is ten behoeve van de diverse marktsegmenten breed te noemen en afhankelijk van de deelmarkt ook diep: specialisatie. Wij zorgen ervoor dat u op tijd krijgt wat u nodig hebt. Ook derden kunnen gebruik maken van onze opslagfaciliteiten. Wij slaan zowel overdekt als in de open lucht goederen op.

 

De Beijer Logistiek BV

Vanuit Dodewaard vindt ook het transport per vrachtwagen van grondstoffen voor de Nederlandse markt plaats. We beschikken over een groot logistiek netwerk waarbij we diverse soorten transport in kunnen zetten. Hierbij kunt u denken aan kippercombinaties en kraanwagens. Het as-transport verzorgen we voor het grootste deel met ons eigen wagenpark. Daarnaast werken wij samen met nationale en internationale transporteurs.

 

Watertransport de Beijer BV

Wij zijn een logistiek dienstverlener met eigen en particuliere binnenvaartschepen. De capaciteit varieert van circa 500 tot ongeveer 5.000 ton per eenheid. Vanuit Dodewaard wordt de bevrachting van onze schepen geregeld. Met laad- en losadressen verspreid door heel Europa regelen we vanaf hier zowel incidentele als langlopende vervoerscontracten. We spelen in op de wensen en behoeften van onze klant door onze gevarieerde vloot. U krijgt op tijd wat benodigd is. Niet te vroeg, niet te laat, gewoon op tijd! Een combinatie van voor- en natransport per as is geen enkel probleem en wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met andere ondernemingen binnen de Beijer Groep BV.