Onze Zandwinning

MSB Grind en Zand

MSB Grind en Zand

MSB Grind en Zand vof is een combinatie van drie marktpartijen die besloten hebben om samen te werken in het project Realisatie Landschapszone Waalsprong en Zandwinplas Beuningen (grote plas). Deze drie partijen hebben ingezien dat eenieder sterk is in zijn eigen specialisme. De combinatie van specialismen maakt MSB tot een nieuwe sterke marktpartij voor dergelijke opdrachten.

Avatar
MSB Grind & Zand
Avatar
MSB Grind & Zand
Avatar
MSB Grind & Zand

Grind en zand op maat

“MSB Grind en Zand vof produceert grind en zand op maat. Onze afnemers kunnen rekenen op hoogwaardig industriezand volgens gezamenlijk overeengekomen specificaties, in praktisch elke gewenste en constante samenstelling. Het zand wordt geleverd met CE, KOMO- en BSB-certificaten.”

MSB Grind & Zand

De drie partijen zijn Boskalis Nederland Infra B.V., Spaansen Grondstoffen en Logistiek bv en de Beijer Bouwgrondstoffen BV. Wij geloven erin dat de combinatie van bedrijven in staat is om op een goede wijze te komen tot het gewenste resultaat van waterberging en een recreatiegebied voor de opdrachtgever.

Op dit moment bevindt de zandwinning zich in Beuningen. Adres: Nieuwe Pieckelaan 12 (tegenover ingang ARN), 6551 DX Weurt.

Bent u op zoek naar grote partijen zand of grind? Neem dan contact op met 088-4006360 of kijk eens op de website van MSB Grind en Zand.