De Beijer Logistiek BV:

Betrouwbaar, flexibel en op tijd!

Wegtransport

Wij zijn een betrouwbare logistieke dienstverlener die transport regelt van A tot Z. We hebben een wagenpark van 10 eigen vrachtauto’s en een groot netwerk van andere transporteurs die voor ons rijden.

Avatar
de Beijer Logistiek BV
Avatar
de Beijer Logistiek BV
Avatar
de Beijer Logistiek BV

De Beijer Logistiek draagt zorg voor haar producten

“Op ons depot in Dodewaard dragen we zorg voor de kwaliteit van onze en dus ook uw producten.”

Onze vrachtwagens vervoeren bouwgrondstoffen op retourbasis binnen Nederland, tot maximaal 35 ton. Dit alles vanuit ons depot in Dodewaard, los gestort in een kippertrailer. Daarnaast worden klanten rechtstreeks uit Belgische, Duitse, Franse of andere Nederlandse steengroeves bediend.

We zorgen dat onze klanten de bouwgrondstoffen op de afgesproken tijd op locatie geleverd krijgen. Niet te vroeg, niet te laat, gewoon op tijd! De vrachtwagens worden geladen met een van onze shovels, kraan of eventueel met een silo. De vrachtwagen wordt bij aankomst op ons terrein ingewogen en bij het weggaan weer uitgewogen, waardoor de geladen tonnen nauwkeurig worden gemeten. Vervolgens krijgt de chauffeur een weegbon mee, die bij het lossen dient worden afgegeven aan de klant.

Wij werken nauw samen met een transporteur voor het leveren van zwerfkeien of bigbags per kraanwagen. Binnen ca. 5 werkdagen zijn bigbags en zwerfkeien op de gewenste locatie.

Op ons depot in Dodewaard dragen we zorg voor de kwaliteit van onze en dus ook uw producten.