Uitstekende op- en overslag

faciliteiten in Dodewaard

Op- en overslag

In Dodewaard hebben we mogelijkheden voor op- en overslag. We kunnen zowel bulk- als stukgoed overslaan en beschikken over diverse laad- en losfaciliteiten. Door de samenwerking met andere ondernemingen van de Beijer Groep BV is er een groot logistiek netwerk ontstaan, met eigen schepen en vrachtwagens. Het overslaan, bewerken, verpakken, opslaan en transporteren van goederen van uiteenlopende aard is voor ons geen enkel probleem.

Avatar
Op- en overslag Dodewaard
Avatar
Op- en overslag Dodewaard
Avatar
Op- en overslag Dodewaard

Op- en overslag Dodewaard

Bent u op zoek naar een locatie voor op- en overslag in omgeving Gelderland om een grote partij grond of puin op te slaan? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Overslag

Heeft u omgeving Arnhem of Nijmegen een werk waar grote hoeveelheden bouwgrondstoffen naar toe zouden moeten? Maak gebruik van ons materieel. We hebben een loswal en een kraan die uw schip kan lossen. We kunnen het materiaal tijdelijk voor u opslaan. Indien gewenst laden we het materiaal uit het schip direct op in de vrachtwagen, zodat het direct naar het werk kan worden gereden.

Grondbank Dodewaard

Sinds 1 februari 2018 is de grondbank Waalwaard gelanceerd. Veelvuldig komen, bij diverse infrastructurele, (gww) bouwwerken, kleine partijen grond vrij, die niet op de locatie van herkomst kunnen worden hergebruikt. De grond (zonder partijkeuring AP04) kan niet rechtstreeks elders worden hergebruikt en dient naar een depot voor tijdelijke opslag te worden afgevoerd. In samenwerking met Grondbalans BV wordt grond onder certificaat (BRL9335) de grond op ons terrein in Dodewaard ingenomen en uiteindelijk weer hergebruikt. Hetzelfde geldt voor grond met puin. Op ons depot kunnen dergelijke grondstromen bewerkt worden. Rechtstreeks afhalen of levering is natuurlijk ook mogelijk.