Uitstekende op- en overslag

faciliteiten in Dodewaard

Op- en overslag

In Dodewaard hebben we mogelijkheden voor op- en overslag. We kunnen zowel bulk- als stukgoed overslaan en beschikken over diverse laad- en losfaciliteiten. Door de samenwerking met andere ondernemingen van de Beijer Groep BV is er een groot logistiek netwerk ontstaan, met eigen schepen en vrachtwagens. Het overslaan, bewerken, verpakken, opslaan en transporteren van goederen van uiteenlopende aard is voor ons geen enkel probleem.

Avatar
Op- en overslag Dodewaard
Avatar
Op- en overslag Dodewaard
Avatar
Op- en overslag Dodewaard

Op- en overslag Dodewaard

Bent u op zoek naar een locatie voor op- en overslag in omgeving Gelderland of Duisburg om een grote partij grond of puin op- of over te slaan? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Op ons terrein in Dodewaard liggen ca. 200 verschillende soorten grind, split opgeslagen. Deze grind- en splitsoorten worden voornamelijk gebruikt in de beton- en asfaltindustrie, de grond- weg- en waterbouw en als decoratie in de tuin- en bouwmaterialenmarkt.

Overslag

Heeft u omgeving Arnhem of Nijmegen een werk waar grote hoeveelheden bouwgrondstoffen naar toe zouden moeten? Maak gebruik van ons materieel. We hebben een loswal en een kraan die uw schip kan lossen. We kunnen het materiaal tijdelijk voor u opslaan. Indien gewenst laden we het materiaal uit het schip direct op in de vrachtwagen, zodat het direct naar het werk kan worden gereden.

Overslag Rurhgebied

De Beijer Logistik Duisburg GmbH verzorgt als logistiek dienstverlener op- en overslag, transport, warehousing, breken, zeven van divers materiaal en het opzakken van Big Bags met diverse producten. Ons terrein in Duisburg is ca. 50.000 m2 groot en beschikt over twee hallen van in totaal 10.000 m2. Het is geografisch gunstig gelegen, in het midden van de haven in Duisburg. Het adres is: Baldusstraße 16, 47138 Duisburg, Duitsland

Heeft u een project in het Ruhrgebied waar grote hoeveelheden grondstoffen moeten worden geleverd? Maak gebruik van onze dienstverlening en neem contact op via verkoop@debeijerbv.com.