TOONAANGEVEND IN PRODUCTIE

HANDEL EN LOGISTIEK

Grauwacke 5/8 mm is de eyecatcher van uw leefomgeving

De natuurlijke grondstoffen van De Beijer vormen een mooie, duurzame en financieel aantrekkelijke basis voor halfverharding paden, parkeerterreinen en sieraankleding. Ze verbeteren niet alleen de toegankelijkheid en leefbaarheid van uw locatie, maar verlagen ook uw onderhoudskosten. Vakantieparken, watersport bedrijven, recreatiegebieden en  gemeenten bouwen al meer dan 65 jaar op de mooie natuurlijke materialen van De Beijer.

U kunt kiezen uit een breed palet halfverhardingen met verschillende eigenschappen, waarbij we u graag adviseren over de verharding die het meest geschikt is voor uw situatie. Uit onze eigen groeve in Trechtingshausen bieden we u twee zeer populaire varianten: Grauwacke en Graustabiel. In dit artikel zetten we Grauwacke 5/8 mm in de spotlights.

Grauwacke 5/8 mm voor paden op vakantieparken, begraafplaatsen, golfbanen en meer.
Quarzitische Grauwacke 5/8 mm is een verrijking voor uw leefomgeving. Het materiaal heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Ideaal voor toepassing in recreatiegebieden als vakantieparken, begraafplaatsen, golfbanen etc.

Grauwacke is een 100% gebroken natuursteen. Dankzij de haakweerstand van dit materiaal ontstaat een verharde constructie waarover gemakkelijk kan worden gewandeld en gefietst. De kleur van het product is bont genuanceerd.

Bekijk hier een aantal prachtige foto’s van Grauwacke 5/8 mm toegepast bij Europarcs Resort de Utrechtse Heuvelrug: