TOONAANGEVEND IN PRODUCTIE

HANDEL EN LOGISTIEK

Grauwacke halfverharding in zintuigentuin Floriade

Energie, omgeving en het FeelGood Garden Concept
Via onze zintuigen hebben alle levende wezens een wisselwerking met de omgeving. Bewust en onbewust nemen we de prikkels van onze omgeving waar en hebben deze invloed op ons welzijn. We kunnen spreken van energie-gevende en energie-nemende omstandigheden. Door de juiste vormen, materialen, water, kleuren en beplanting te gebruiken, kunnen wij onze omgeving positief beïnvloeden. Een plaats voor rust heeft andere materialen nodig dan een plaats voor inspiratie.

FeelGood Garden Zintuigentuin
In deze Floriade Zintuigentuin worden bezoekers uitgenodigd om te ervaren welke invloed vorm, materiaal, beplanting en kleur hebben op onze omgeving. Stel je open en voel.

Grauwacke draagt bij aan positieve invloed op omgeving
Quarzitische Grauwacke Flachkorn 0/12 mm draagt bij aan een rustige en positieve invloed op de omgeving en energiestromen. Het materiaal heeft een aardse kleur, een natuurlijke uitstraling en werkt verkoelend.

LipsGroen Hoveniers
Hoveniersbedrijf LipsGroen is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Wim Lips is de grondlegger van LipsGroen Hoveniers en van het FeelGood Garden concept. Zoon Bram Lips heeft het hoveniersbedrijf overgenomen.

 

 

grauwacke floriade grauwacke floriade