TOONAANGEVEND IN PRODUCTIE

HANDEL EN LOGISTIEK

Een natuurlijk alternatief voor Rode Mijnsteensplit

Al enige tijd leveren wij geen Rode Mijnsteen meer. We mogen het materiaal als siersplit niet meer verkopen, dat heeft de Raad van State onlangs bepaald. Wellicht bent u op zoek naar een  alternatief voor Rode Mijnsteen.

Alternatief Mijnsteen

Een natuurlijk alternatief voor Rode Mijnsteen is de Quarzitische Grauwacke. Dit is een gecertificeerd product dat voldoet aan besluit bodemkwaliteit. Daarnaast is het materiaal vorstbestendig en gelabeld met het “A-Duurzaamheidslabel” van NL Greenlabel.


O.a. verkrijgbaar in de maten: 0/2 (breekzand), 2/5 mm, 5/8 mm, 8/16 mm, 14/25 mm, 16/32 mm

Klanten kiezen voor Quarzitische Grauwacke in allerlei gradaties afhankelijk van de toepassing. Quarzitische Grauwacke is onder andere geschikt voor: Wandelpaden, parkeerplaatsverhardingen, waterbergende- en passerende fundaties, schanskorvenvulling en decoratiedoeleinden.

Bij de winning van de grondstof Quarzitische Grauwacke creëren we ruimte voor natuurontwikkeling. Ondernemen we duurzaam door energiezuinige en geluidsarme machines, een milieuvriendelijk wagenpark en optimalisatie van onze logistieke dienstverlening.

 

Informatie aanvragen

Vraag een monster, een offerte of een productcertificaat van de Quarzitische Grauwacke aan via een e-mail naar verkoop@debeijerbv.com of bel 088-4006360. Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam.

TIP: Houd de volgende nieuwsbrief goed in de gaten, want begin volgend jaar introduceren we nog 2 alternatieven voor Rode Mijnsteen: Rode Elbesplit en Bonte Mijnsteensplit. Hiervan heeft u wellicht al een monster ontvangen, maar we zijn nog bezig met de certificering van deze producten.

Met vriendelijke groet,
de Beijer Bouwgrondstoffen BV

debeijer logo
088-4006360
verkoop@debeijerbv.com