HANSEGRAND WATERDOORLATENDE VERHARDINGEN

Milieuvriendelijk en duurzaam

Waterdoorlatende verharding

Als u op zoek bent naar een waterdoorlatende verharding dan is HanseGrand een ideale oplossing. dit product is (bij juiste inbouw) water- en luchtdoorlatend, op voorwaarde dat ondergrond en fundering ook blijvend waterdoorlatend zijn.

Avatar
HanseGrand Original
Avatar
HanseGrand Original
Avatar
HanseGrand General
Avatar
HanseGrand Universal
Avatar
HanseGrand Universal
Avatar
HanseGrand General
Avatar
HanseGrand Royal
Avatar
HanseGrand Royal

Het beste resultaat

De toplagen bereiken het beste resultaat, indien deze in combinatie met de tussenlaag (Mineral) worden ingebouwd. Zo krijgt men de perfecte waterdoorlatende halfverharding!

HanseGrand staat voor een speciaal ontwikkelde, hydraulisch- en halfgebonden verharding met uitstekende eigenschappen. Mengsels van 100% natuurlijke grondstoffen, zoals hoogwaardige splitten, kiezels en speciaal zanden, maar zonder kalk en/of leem. In een nat seizoen zullen de mengsels daardoor niet verweken. Deze halfverhardingen kunnen de elementen lucht, water en temperatuur opnemen, vasthouden en doorgeven. De producten zijn naast klimaat- ook weerbestendig en kunnen voor onderhoud, reparatie en/of hergebruik altijd worden losgemaakt en opnieuw worden verdicht.

Toepassingen

– Wandel- en fietspaden
– Pleinen, parken en begraafplaatsen
– Parkeerterreinen en –vakken
– Tentoonstelling- en feestterreinen
– Landbouw- en recreatieve wegen
– Erfverharding en opritten
– Bermverstevigingen en boomspiegels
– Sportterreinen, als tussenlaag en/of toplaag!

Er zijn verschillende soorten waterdoorlatende verhardingen verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit vier verschillende toplagen: HanseGrand Original, -General, -Royal, en –Universal. De toplagen bereiken het beste resultaat, indien deze in combinatie met de tussenlaag (Mineral) worden ingebouwd. Zo krijgt men de perfecte waterdoorlatende verharding!

Avatar
HanseGrand Universal
Avatar
HanseGrand General
Avatar
HanseGrand Original

Top-lagen!

De toplagen zijn egaal en zeer goed begaanbaar. De waterdoorlatende verhardingen hebben een natuurlijke uitstraling. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid worden gecombineerd met voortreffelijke eigenschappen. De beste waterdoorlatende verharding krijgt men, indien het product in combinatie met HanseMineral wordt toegepast.

– HG Original: Rood/grijzig
– HG General: Geel
– HG Royal: Rood/bruin
– HG Universal: Zwart

HanseMineral

Deze laag wordt ingebouwd tussen de fundering en de toplaag in. Dat hoeft niet altijd een toplaag van HG te zijn. De belastbaarheid van de (half)verharding wordt door gebruik van HanseMineral aanzienlijk en langdurig verhoogd.

Pluspunten voor het gebruik van HanseGrand producten:
• Uitstekende waterdoorlatende- en luchtdoorlatende eigenschappen
• 100% natuurlijk
• Milieuvriendelijke en duurzame verharding
• Geen doorgroei van onkruid
• Makkelijk in te bouwen
• Stuift nauwelijks
• Prima prijs-kwaliteitverhouding

Download productinformatie

Kijk voor meer informatie op https://hansegrand.nl/